avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare post

am scris si mai devreme tot cu subiectul "restructurare post"
am fost angajata pe perioada nedeterminata fata care era inainte a plecat in concediu pt crestera copilului si le-a spus ca nu se mai intoarce inapoi. dar pe 01.12.2009 s-a intors pe moticv ca nu si-a gasit mai departe si este dreptul ei sa se intoarca.sefa zicea ca nu poate sa tine 2 fete si o s-o tina o luna de zile si o sa-i restructureze postul,dar am avut niste discutii contradictorii cu ea si i-am zis ca renunt,sa ma dea pe mine in somaj.
azi i-am cerut sa-mi dea si concediu de odihna pe anul acesta(mi-am luat doar 6zile)si cvoiam diferenta si imi spune ca nu am programare si nu poate sa-mi dea.eu stiu ca sunt obligati sa dea concediul pe anul in curs.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:48, 12 Decembrie 2009
Pe postul detin de persoana aflata in CIC nu poate fi angajata alta persoana decit pe durata determinata. Daca angajatorul a preferat varianta pe durata nedeterminata nu se poate prevala de dispozitiile lergale pentru a consuidera contractul dv. desfiintat cind persoana care a ocupat anterior poostul se reintoarce la locu;l de munca. In cazul dv. concedierea trebuie sa aiba o cauza reala si serioasa nu acest aspect si sa urmeze procedura prevazuta de lege. Cit priveste concediul de oduinha. Cit priveste concediul de odighna acesta este obligatiru art. 141 din codul muncii spunind ca numai exwecptional se pate efectua in anul urmator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post ANGAJATII ANGAJATII Buna ziua ! M-am intors din concediu crestere copil, iar acum dupa ce au expirat cele 6 luni de munca dupa reintoarcere, am fost amenintata ca se va ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat parteneriat parteneriat Buna ziua Sunt economist in cadrul unui birou financiar in cadrul unei uintati ce are aproximati\v 600-700 angajati. In cadrul acestui birou sunt angajate 5 ... (vezi toată discuția)
Situatie ciudata intoarcere servici dupa concediu de crestere copil miliapopa miliapopa Buna ziua, As vrea sa obtin un punct de vedere legal cu privire la situatia in care ma aflu...Acum 2 ani am nascut, pe postul meu a fost angajata o persoana ... (vezi toată discuția)