avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua

Sunt asistent medical și lucrez într-un spital de urgență iar soțul lucrează în cadrul armatei.avem doi copii de 11 și 5 ani,iar de când sunt închise școlile și grădinițele nu are cine să stea cu ei.am dreptul să îmi i-au concediu fără plată sau să îmi dau demisia.zile libere nu ni se acordă la nici unul.va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare, concediu suplimentar ContSters221588 ContSters221588 Buna seara! Lucrez ca as medical intr-o scoala speciala cu elevi cu dg de deficienta mintala de la usor la grav, asociat cu tulburari grave de ... (vezi toată discuția)
10 zile de concediu fara plata dar cu obligatia prezentei la serviciu ! Poppy Poppy Este cineva bun sa confirme enormitatea din titlu ?! Sotia lucreaza la U.P.U. (Unitate de Primire Urgenta) si \"inteleptii\" Spitalului de Urgenta au ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am si eu o nelamurire cu privire la ordonanta de ... Dana Salomia Dana Salomia Buna seara. Am si eu o nelamurire cu privire la Ordonanta de urgenta 147 din 27 august 2020. Eu lucrez in spital si comform ordonantei nu beneficiez de zile ... (vezi toată discuția)