avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Zile castig in strainatate in timpul detentiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Zile castig in strainatate in timpul detentiei

Buna o intrebare.sotul a fost condamnat in italia a ispasit cat a ispasit acolo dupa care a fost transferat in romania.acolo are zile castig 529 de zile ca urmarea prestari lucru si diferite activitati la care a luat parte.in romania se recunoaste zilele castigate in strainatate. Fapta a fost comisa in strainatate

Alte discuții în legătură

Aplicarea noului cod penal pentru reducere pedeapsa claudiacm claudiacm Sotul meu a fost condamnat intr-o alta tara la 100 de luni de inchisoare (8 ani si 4 luni )calculat la 12 luni la an ,a ispasit 57 de luni la zi acolo, l-am ... (vezi toată discuția)
Condamnare în strainatate.transfer condmanat in românia. alexandraaler alexandraaler Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajutati! Daca o persoana savarseste in strainatate o infractiune ,aceasta ispaseste cam3 sferturi din pedeapsa la ... (vezi toată discuția)
Mandat de captura european anamaria20210 anamaria20210 Buna seara! Am si eu o problema pe care sper ca ma ajutati sa o inteleg. O ruda de-ale mele, are cateva dosare pe rol in Italia pentru clonari carti credit. ... (vezi toată discuția)