avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pandemia #Covid-19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pandemia #Covid-19

Buna seara, Datorite acestei virus de COVID-19 Trebuie sa raman in continuare acasa, deoarece mijloacele de transport rural au program de sambata stabit si nu mai pot merge la lucru. Is mai multe cazuri de acest gen cu referire la navetisti de pe sate. Mi-e frica sa nu raman si fara loc de munca ...
Firma unde lucrez functioneaza in mod normal, dar am liber si saptamana aceasta, problema este ca incepand de saptamana viitoare voi sta acasa, evident fara bani...
Va rog sa ma sfatuiti.
Va Multumesc din suflet
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2020
Ghent Cornel-Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:22, 6 Aprilie 2020
Încercați să stabiliți cu conducerea o modalitate de transport.
Luati legatura si cu primăria.
Cred.ca doar cu firma ati putea rezolva daca primăria nu va folosi autobuze pentru transport.Nu microbuze.
În ce zonă va aflați?

Dacă nu rezolvati va sugerez un concediu fara plata sau de odihnă.
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)
Covid-19 Irinataban Irinataban Bună ziua! Am o nelămurire. Mama mea este angajata unei fabrici dintr-un oraș ce se află la o distanță de aprox 18 km de satul în care ea locuiește. ... (vezi toată discuția)
Transport peste 3 angajați la puncte de lucru cyan cyan Cum se poate efectua transportul mai multor angajați la punctele de lucru aflate la distante mari în condițiile în care au fost interzise grupuri mai mari ... (vezi toată discuția)