avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere de reluare a activitatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere de reluare a activitatii

Buna ziua ,
Sunt in concediu de crestere copil si am facut deja o cerere de reluare a activității catre firma mea pentru data de 23 aprilie .
Doresc a-mi prelungi concediu de crestere si vreau sa stiu daca ma afecteaza cu ceva aceasta cerere ? Este obligatoriu sa revin pe data de 23 aprilie ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 7 Aprilie 2020
Depuneti o alta cerere de prelungire a CCC si mentionati ca nu mai doriti reluarea activitatii ... altfel, va trebui sa mergeti la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)
Buna ziua v_anamaria v_anamaria Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, mai am pana in aprilie, dar vreau sa revin la munca si nu vreau sa ma intorc unde am lucrat inainte de concediu. ... (vezi toată discuția)