avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CARD BANCAR PIRATAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CARD BANCAR PIRATAT

Buna ziua,
Cardul de cumparaturi,master card gold,emis de banca Raiffeisen,mi-a fost piratat.S-au facut ,tranzactii neautorizate de mine,catre firme ammericane.Am observat,dar prea tarziu si am blocat cardul .In acest moment,astept raspunsul,la sesizarea facuta catre banca. Care este termenul legal de contestatie si care sunt sansele sa-mi fie restituiti banii,atata timp cat ,bancile garanteaza protectia,cardurilor.Aud,insa si alte pareri,negative...Mentionez,ca nu am dat datele cardului la alte persoane si nici nu am fost,neglijent in pastrarea lor...
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
Dojo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 12:07, 10 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati si o plangere penala, nu doar sesizare catre banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card cumparaturi octavian76 octavian76 Buna ziua. Sunt posesorul unui card de cumparaturi Reiffeisen care a avut o limita de creditare de 9100 ron. Intre timp, cei de la banca m-au sunat in legatura ... (vezi toată discuția)
Neoperare la biroul de credit. shoni17 shoni17 Buna ziua, In data de 27 decembrie 2016 am solicitat bancii Raiffeisen Bank reducerea limitei de credit la cardul de cumparaturi. Am procedat la ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca Razvantimisoara Razvantimisoara Buna ziua Am intampinat ieri o problema legata de blocarea cardului in urma unei sesizari facuta de alta persoana, am fost la cumparaturi iar cardul a ramas ... (vezi toată discuția)