avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce urmeaza, dupa ce mi se termina perioada de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce urmeaza, dupa ce mi se termina perioada de suspendare?

Buna ziua, in 2017 am fost prins baut la volan si am primit 2 ani de inchisoare cu suspendarea aplicarii pedepsei + suspendarea carnetului pe aceasta perioada.
Saptamana viitoare am ultima sedinta cu consilierul de probatiune, imi poate spune cineva ce urmeaza dupa? Pe parcursul pedepsei,domnul consilier mi-a zis ca exista posibilitatea sa primesc carnetul de conducere chiar mai repede, chiar daca pedeapsa nu s-a terminat. Nu am primit insa carnetul. Voi fi nevoit sa dau examenul teoretic de 16 intrebari? Sau il primesc pur si simplu? Si ce imi va figura in cazier (daca imi va figura ceva) si cat timp?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan balan1978 balan1978 Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni ... (vezi toată discuția)
Dosar penal hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ va salut.am o mare problema am fost prins la volan baut cu o concentratie alcoolica de 0,73 in aer expirat cit poate sa iasa la proba de singe si daca e amenda ... (vezi toată discuția)