avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Un test PSR în vederea testării COVID 19 costă 200 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Un test PSR în vederea testării COVID 19 costă 200 lei spitalul daca am inteles eu bine

Daca romanii, sau o parte din ei, ar achita acești bani s-ar putea face testarea PSR la nivel macro adica testarea tuturor.

Nu stiu insa daca avem atatea aparate si atata personal.
Cu personalul s-ar putea rezolva dar nu stiu situația cu numărul de aparate si numarul de teste care s-ar putea face pe zi în funcție de numărul.de aparate.

Stie cineva?

Ma gandesc ca ar putea sa ne ajute chinezii în sensul de a ne împrumuta macar pentru doua saptamani aparate PSR si ceva medici de la ei.
Ar fi un mare pas înainte.

Am avea șansa să fim aproape de Germania ca număr de testări pe zi.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:11, 8 Aprilie 2020
Pana ajung chinezii la noi o sa mai dureze...
Am citi o stire care spune ca a pus* pe italieni sa cumpere propriile aparate le le.au trimis la ei la inceputul epidemiei pentru a.i ajuta. ( "Donația" primita de italieni acum cateva saptamani...).
Plus ca sunt multe tari ce apelează la ei pentru ajutor si nu stiu noi unde ne plasăm pe aceasta lista...
Si noi abia facem peste 2000 de teste pe zi de cam o saptamana, din lipsa de aparate si teste ( ati vazut ca au confirmat persoanele dupa decesul lor...).
Ar trebui ca Romania sa se afle in fruntea listei Chinei dar nu.stiu daca s-au cerut aparate cu împrumut de noi.Relatiile diplomatice romano-chineze au fost mereu bune.
Dacă nu ceri nu primesti.

Ar fi cazul ca fostul prim-ministru, domnul Victor Ponta, sa încerce si el ceva concret mai ales ca el a si vizitat China când era premier.

In prezent nu mai contează interesele politice și nici vorbele goale.Cel puțin așa apreciez eu...
Am observat ca si-ar dori o testare masivă.Si eu si noi toti ne dorim asa ceva dar pentru a se realiza acest lucru trebuie sa avem aparate...
Cine ar aduce aparate PSR din China cu titlu de împrumut ar avea votul meu si bănuiesc că a tuturor celor corecți și fără interese de grup, fără interese de partid.

Si.cum bănuiesc că nu trimit aparate PSR fără medici chinezi ar fi foarte bine asa.

In doua saptamani se pot face foarte multe testări.
Oricum, la nivelul de testare actual ne prinde Crăciunul...
Nu ne trebuie aparate PSR noi si împrumutul poate sa fie foarte util.
In Wuhan am.remarcat ca s-a declarat rezolvată situația.
Dacă ar reveni problemele în Wuhan se pot întoarce cu aparatele.

Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unii afirma ca noul coronavirus ar fi aparut in china in august 2019 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Aveti aici linkul: https://www.mediafax.ro/coronavirus/wuhan-imagini-din-satelit-indica-o-alta-perioada-de-inceput-a-coronavirusului-19262504 Nu am ... (vezi toată discuția)
Testarile domnului dr. streinu cercel si a doamnei primar firea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Mie imi pare o masura foarte utila. Voi ce parere aveti. Gandesc bine pentru ca vin doctorii la scara blocului si nu merg oamenii la.spital. Ar.fi fost ... (vezi toată discuția)