avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Masti FFP3 cu supapa ( cu filtru ) se fabrica in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Masti FFP3 cu supapa ( cu filtru ) se fabrica in Romania?

Stiu ca se fabrica măști simple dar aceste masti FFP3 sunt sigure si daca ceilalti in jurul tau nu poartă masca.

Eu nu am gasit iar alții imi spun ca nu se vând.
Voi ce stiti?

M-as simti în siguranță cu o astfel de masca desi nu poate fi folosita decat cca 3 ore.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:52, 8 Aprilie 2020
Din ce am inteles, se incearca fabricarea lor in țară.
Încercați sa cautati pe site.urile de vanzare online straine aceasta mască, cred ca o găsiți prin China...dar s.ar putea sa dureze ceva până ajunge.
In China sigur se fabrica de mult timp.

Ar trebui ca Romania sa produca si astfel de măști.

Am văzut că mai multe firme romanesti s-au reorientat si fabrica măști simple si alte echipamente de protecție.Nu mai fabrica haine de stradă în acest moment.
Este foarte bine asa dar trebuie fabricate si măști cu filtre de protecție.
Problema este ca ar trebui ca Romania sa fabrice si filtre.
Nu cred ca este ceva atat de complicat si la cata cerere exista in intreaga lume si ar fi o afacere foarte buna.

Multi însă nici nu stiu ca exista astfel de măști cu filtru pentru ca nu au fost informați.
Aceste măști sunt necesare si medicilor si întregului personal medical mai ales în spitalele specializate pe.boli infecțioase.
Aceste măști sunt necesare si in caz de infectare cu virusul Ebola sau alte virusuri foarte periculoase pentru omenire.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
filtrele pentru masti sunt o problema delicata, ele au tehnologii avansate incluse. ele trebuie sa aiba o anumita porozitate care sa asigure retinerea particulelor mai mari de ... microni, de exemplu. cu scuze, dar nu e pentru oricine.
Si sa nu avem în țară nicio firmă care să se poată descurca?
Ar putea face statul o astfel.de fabrica daca particularii nu s-ar descurca.
Ar fi o investitie strategică.
Sau sa se permită unei firme străine sa isi faca o reprezentantă în România daca este chiar atat de complicat.
Ar trebui facut ceva în acest sens pentru ca pandemia nu dispare maine si nu se stie în viitor ce alți viruși vor mai apărea.

Datorita încălzirii globale, specialiștii au avertizat că topirea ghetarilor din Antartica prezintă un risc ridicat sa apara alți viruși.
Eu stiu acest lucru de dinainte de apariția pandemiei COVID 19 în China.
Se estima si o topire a ghetarilor din munții Hymalaia si riscul de aparitie a unor viruși necunoscuți omenirii.

Însă, eu sunt si foarte atent la virușii cu risc de virulența extrem de ridicata si contagiozitate de genul COVID 19.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)
Masuri concrete de protectie impotriva conoravirusului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necesitatea de a se face una sau mai multe fabrici in Romania care sa produca masti si viziere de protectie ( de genul celor care au jandarmii ) impotriva ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)