avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Executare silită

Plata cheltuieli de judecată

Buna ziua, am si eu o nelamurire. Am pierdut un proces cu tatal meu, iar dezicia finala a fost ca eu trebuie sa ii achit cheltuielile de judecata in valoare de 1000 de lei.
Nelamurirea mea este, ca acest lucru cu plata cheltuielilor de judecata este mentionata doar pe site-ul judecatoriei, in citatia care mi-a venit acasa nu este mentionat nimic. Ii trimit banii sau nu.. ? Sau sa mai astept, mai poate sosi vreo citatie ? Multumesc!
Daca nu achitati veti plati si executorul.
Dacă declarați apel mai puteti astepta daca credeti ca veti castiga in apel.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am inteles, dar de ce nu s-a mentionat si in citatia primita acasa faptul ca trebuie sa achit cheltuielile de judecata ? Poate eu nu stiam de existenta site-ului.

gi-jane2, moderator
la ce citatie va referiti ?
Cred ca e vb de hotarare.
ce scrie in ea ?

pt a raspunde, apasati pe raspunde, nu citati inutil mesaje anterioare.
gi-jane2, moderator
In mod cert faceti o confuzie,a avut loc un proces,s-a finalizat prima faza procesuale,ati vazut solutia pe site și urmează să primiti hotărârea judecătorească motivata în termen de câteva luni de la data pronuntarii.Daca ati primit hotaratea pronuntata și în cuprinsul.acesteia nu scrie nimic de cheltuieli nu platiti nimic tatăl poate sa faca apel sau sa solicite completarea dispozitivului.Probabil faceti o confuzie sau confundați hotărârea judecătorească cu o citatie sau nu stiu exact la ce va referiți.Pt dvs are relevanță nu ce scrie pe internet ci ce o sa scrie în hotărârea motivata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie alimentara ContSters330573 ContSters330573 Buna ziua!in urma procesului de paternitate pe care i l am intentat tatalui copilului,am avut castig de cauza,instanta s a pronuntat in favoarea mea,respectiv ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata soranacn29 soranacn29 Buna seara, sunt in proces cu tatal meu in legatura cu pensia de intretinere eu fiind studenta la masterul anul 1, avand varsta de 21 de ani. Tatal meu a ... (vezi toată discuția)