avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cheltuieli de judecata

Buna seara, sunt in proces cu tatal meu in legatura cu pensia de intretinere eu fiind studenta la masterul anul 1, avand varsta de 21 de ani. Tatal meu a apelat la un avocat, eu nepermitandu-mi unul. Tatal meu a cerut ca eu sa achit cheltuielile de judecata, cum pot ataca aceasta obligativitate , mentionez ca eu nu am nici un venit si nu am cum sa achit! Decizia inca nu a fost incheiata de catre judecator!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
soranacn29, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 12 Ianuarie 2020
Buna seara,
Veti plati acele cheltuieli doar daca pierdeti cauza.
Daca castigati nu veti plati NIMIC!
Am inteles, dar daca singurul meu venit este cel din pensia de intretinere.. Nu exista nici o cale de a respinge aceasta conditie a tatalui meu printr o cerere ?

Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator
Domnisoara, cel care pierde procesul plateste cheltuielile de judecata, asta e legea, nu aveti ce schimba, pretentia tatalui e intemeiata.
Nu veti pierde, insa, deci nu veti avea cheltuieli de platit.

Apasati pe raspunde, nu pe citeaza , cand raspundeti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere oana16 oana16 Buna ziua!va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri.Am 21 ani,in prezent sunt studenta in anul 3 la facultatea de medicina dentara.Parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mihaela_andreea mihaela_andreea Buna ziua! Sunt studenta la master in anul doi. La inceputul lunii iulie am depus o actiune pentru pensia alimentara, deoarece de la majorat si pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere aurolise aurolise :((buna ziua, am o intrebare referitor la pensia de intretinere, am doi copii rezultati in afara casatoriei; dupa despartirea de tatal copiiilor, acesta s-a ... (vezi toată discuția)