avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fără plată
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fără plată

Cum aflu ca mi s-a activat contractul atata timp cat eu am făcut cerere de concediu fara plata? Ptr ca eu am făcut cerere de concediu fara plata luna aceasta însă vor sa ma cheme si la munca.si nu inteleg lucrul acesta atata timp cat esti în concediu fara plata poate sa te cheme inapoi? Însă eu am intrebat contabilă mea si mi-a zis ca da poate sa ma cheme ca mi-a reactivat contractul dar........Nu trebuia sa imi arate si mie ceva ca angajat ce sunt sa vad ca mi-a repus contractul in functie? Va rog lamuriti-ma ! Ptr ca eu cred ca aceasta luna s-ar putea sa fiu plătită la negru.unde ma pot interesa sa vad ca mi s-a activat contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 8 Aprilie 2020
Solicitați angajatorului sa va elibereze un extras Revisal...acolo se vede dacă c.i.m. este activ sau suspendat.
Da am cerut revisal dar am constatat ca nu mai am activ contractul de pe 16.03.2020. Se poate face asa ceva fara sa ne anunte? Nu trebuia sa stiu si eu ca am d3zactivat contractul cand eu am muncit toată luna martie?

Cornel Vasile a scris:

Solicitați angajatorului sa va elibereze un extras Revisal...acolo se vede dacă c.i.m. este activ sau suspendat.

Se poate, întrucât programul nu are cum sa verifice realitatea.

Cum figurați in Revisal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa fiu plătit? Benjamin123 Benjamin123 Buna ziua! In data de 13.03.2020 (vineri) am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 de zile, contract ce avea data de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de maternitate loredanaalina loredanaalina Buna ziua, cum trebuie procedat cand un angajat a fost pontat 3 luni pe statul de plata in concediu de maternitate si dupa 3 luni spune ca vrea sa ii fie ... (vezi toată discuția)