avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O sa fiu plătit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O sa fiu plătit?

Buna ziua! In data de 13.03.2020 (vineri) am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 de zile, contract ce avea data de incepere a activitatii azi 16.03.2020 (directorul general al firmei nu era la birou in data de 13.03.2020 urmand sa imi semneze contractul azi 16.03.2020). Azi dimineata am fost informat de catre doamna de la HR ca s-a luat decizia temporara in cadrul firmei sa se stea acasa din cauza situatiei cauzata de virusul COVID-19. As vrea sa stiu daca o sa fiu platit incepand cu data de azi sau nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 16 Martie 2020
Dacă ați semnat contractul și este înregistrat veți fi plătit.
Inainte de a va da un raspuns daca veti fi sau nu platit, ar trebui sa ne spuneti cum veti figura in pontaj pe aceasta perioada , COVID-19?
Interesați-vă dacă apare contractul dvs. în REVISAL, doar așa vă plătesc. Altfel, pot să vă spună că nu a semnat dir. gen. și...
Nu are nicio legatura inregistrarea in REVISAl cu plata salariului .... c.i.m. poate sa nu fie inregistrat in REVISAL si sa primeasca sau nu salariul sau c.i.m. poate sa fie inregistrat in REVISAL si sa primeasca sau nu salariul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. astazi eu trebuia sa fiu angajat, adica sa semnez un contract de aangjare la cetelem ifn.sa . eu eram in somaj adica miam depus actele de somaj pe ... (vezi toată discuția)
Timp lucru inegal alexandra24 alexandra24 Buna ziua in programul revisal la repartizare timp trebuie sa aleg inegal pt un program de luni pana vineri, de la 9-19 cu pauza 2h de la 13-15,la fel si in ... (vezi toată discuția)
Cim determinat in cim nedeterminat ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Salariatul x are contract pe perioada determinata pana la data de 05.01.2017 . La data de 27.09.2016 am dori sa il facem in nedeterminat . ... (vezi toată discuția)