avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Act de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Act de handicap

Buna ziua,sunt diabetica de la varsta de 6 ani si acum 3 saptamani am primit un document cum ca dupa 20 de ani de insulina si analize nu ma mai incadrez in comisia de handicap
Este normal?
Cum as putea proceda in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: siny , utilizator 09:11, 9 Aprilie 2020
Daca ati fost, pana acum, incadrata intr un grad de handicap faceti contestatie in termen de 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sun cu diabet zaharat insulino dependent si fac 4 doze de insulina pe zi de la varsta de 11 ani in prezent am 34 deci de 23 de ani sufar de aceasta ... (vezi toată discuția)
De ce cei cu diabet insulinodependent nu sunt integrati in gradul 2 aishwarya aishwarya Buna ziua,as dori sa stiu motivul sau de ce sint incadrata in gradul 4de handicap precizez ca am diabet de la 16ani si jumatate si fac insulina de4ori pe zi,am ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap schimbat; am vreo sansa la tribunal? chitimia chitimia Nu stiu daca am postat bine subiectul meu de discutie pentru ca abia m-am inscris pe site ,asa ca o sa va spun problema mea : sunt bolnav de diabet de 28 de ... (vezi toată discuția)