avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre abuzul de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre abuzul de incredere

Cand se ia în vedere infracțiunea de abuz de incredere?
Cand ii cer persoanei în cauză sa mi inapoieze bunul personal si refuza sau în termen de 90 de zile de când i am dat bunul ca împrumut? Eu nu am stabilit o dată anume cand sa mi l dea inapoi si au trecut mai bine de 6 luni de atunci fără să îl cer,pana acum,cand refuza sa mi l restituie si sa ia legatura cu mine. Ma pot plânge la poliție?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:25, 8 Aprilie 2020
Faceți plângere la poliție.


Adrian ALBU a scris:

Faceți plângere la poliție.



Am dreptul.sa fac plângere la poliție daca a trecut mai mult de 90 de zile.de cand i am dat o? Precizez ca nu i am dat un termen limita sa mi aduca brățară pana acum
Termenul se socotește de la data de la care i-ați cerut bunul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu incredere am jmprumutat o brățară de aur DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! Am împrumutat cuiva o brățară de valoare monetară și sentimentală sa se foloseasca de ea si sa mi o înapoieze,nu sa si o însușească sau ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere DanCristian199 DanCristian199 I am dat o brățară de aur unui amic iar acesta a băgat o la amanet fără să o recupereze,între timp s a vândut iar acesta nu mi a dat banii pe ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica a faptei Statescu Statescu Buna ziua! Cineva imi cere sa-l ajut cu 1 litru de benzina, pentru ca sa poata scoate din curte masina pana la statia de alimentare. Intotdeauna pastrez in ... (vezi toată discuția)