avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clacul curs valutar euro la facturare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clacul curs valutar euro la facturare

Este legal ca anumite companii de telefonie sa utilizeze alt curs decat cel BNR, unul preferential de referinţă pentru procesele de vânzare şi facturare?
Cursul de schimb utilizat fiind valoarea rezultată ca media cursurilor de vânzare EUR/RON publicate pe site-urile băncilor BRD, Banca Transilvania și ING Bank în ziua lucrătoare anterioară zilei emiterii facturii, la ora 15:00.
Cel mai recent răspuns: Daniela Floarea , utilizator 18:27, 8 Aprilie 2020
da. nu exista nici o lege care sa restrictioneze acest mod de calcul, atata vreme cat e transparent si comunicat.
Multumesc, am inteles intre timp este vorba de art.290 din codul fiscal actualizat 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs istoric leasing financiar m_nitu m_nitu Buna ziua ! Apelez din nou la dumneavoastra cu multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care dati dovada. Am incheiat un contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Pot folosi orice curs valutar doresc? ContSters110753 ContSters110753 Buna ziua !, Va rog sa ma ajutati , (care este legea exacta), cum este corect, daca emit facturi folosind cursul bancii mele, sau cel al BNR, este corect, ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca si riscul de lichiditate hevior hevior In luna mai 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca (in euro) la ING Bank. In contract scrie asa: [i]Rata dobanzii folosita pentru ... (vezi toată discuția)