avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Nu lucrez( nu am lucrat) și aș dori să știu dacă aș putea beneficia de indemnizatie de șomaj și cum as putea ca să depun actele online!
Cel mai recent răspuns: Magdalena Tătaru , Avocat 13:58, 10 Aprilie 2020
Indemnizația de șomaj tehnic se acordă doar celor care au avut încheiat la data Decretării stării de urgență un contract de muncă, sau au fost implicați în alte activități genereatoare de venituri ( de exemplu profesii liberale, activități sportive etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Bună! sunt un șofer de camion si lucrez ca tracționist cu ... MariusPirlea2024 MariusPirlea2024 Concediu sau demisie? Bună! Sunt un șofer de camion si lucrez ca tracționist cu o firmă românească în baza unui contract de colaborare între această ... (vezi toată discuția)
"somaj tehnic" profesie liberala steef steef buna ziua, Sint un pfa profesie liberala. As dori sa stiu daca acel \"somaj tehnic\" pentru intreruperea activitatii firmei se acorda doar daca nu ai si ... (vezi toată discuția)