avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa

Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu conditiile legate de programul Prima casa. Exista vreo lege prin care mi se interzice inchirierea cu contract de inchiriere a casei cumparate prin acest program? Daca intre timp mi-am pierdut unul dintre părinți si trebuie sa am grija de cel ramas in viata pot sa inchiriez apartamentul cumparat prin programul Prima Casa ? Bineinteles cu contract declarat la Fisc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:43, 9 Aprilie 2020
Sunt proprietarul unui apartament achiziționat prin programul Prima Casa, pe care vreau sa il inchiriez. Cum pot proceda?

Pentru inchirierea unui imobil achiziționat prin programul Prima Casa trebuie sa obtineti in primul rand acordul bancii finantatoare. Ulterior veti solicita in scris acordul Ministerul Finantelor Publice – Directia Generala de Trezorerie si Datorie Publica, la care veti atasa acordul bancii. Aceste doua acorduri va vor fi solicitate atunci cand veti inregistra contractul de inchiriere la administratia financiara de care apartineti.

FNGCIMM nu este mandatat prin legislatia incidenta programului Prima Casa, pentru eliberarea acordurilor de modificare / instrainare/ inchiriere a unui imobil achizitionat in cadrul Programului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament de închiriat Bogdy14 Bogdy14 Pentru inchirierea unui apartament cumparat prin programul Prima Casă, pentru care se plateste ipoteca( plățile sunt la zi) trebuie specificat in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament obtinut prin programul "prima casa"? roscalucian roscalucian se pot inchiria legal apartamentele obtinute prin programul \"prima casa\"? (vezi toată discuția)
Prima casa Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu conditiile legate de programul Prima casa. Exista vreo lege prin care mi se interzice inchirierea cu contract de ... (vezi toată discuția)