avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire venituri salariale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire venituri salariale

Buna ziua,

In 18.03.2020 m-a informat angajatorul meu ca a primit de la BEJ o notificare de poprire a veniturilor mele in cuantum de 1/3

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo reglemenatre legala de suspendare a acestor tipuri de popriri, avand in vedere starea de urgenta actuala.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie.

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
Bartha43, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bartha43 , utilizator 10:30, 10 Aprilie 2020
depinde cine e creditorul. Numai pt executarea creantelor bugetare, se suspenda. executarea.
creditorul e IFN
Vi se poate infiinta poprirea, vi se va retine din salariu 1/3.
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Crisel Crisel Buna ziua! Doresc sa știu dacă, este legal faptul ca angajatorul sa dea curs unei popriri pe salariu, înființata de către ANAF, fără a exista o hotarare ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Toma Ioana Toma Ioana Bună ziua, vă rog , dacă puneți să-mi spuneți ce se întâmpla cu poprirea pe salariu in perioada de stare de urgență ? Dacă și eu și soțul ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata popririi pe salariu Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna ziua, In cat timp trebuie platita o poprire pe salariu de catre angajator ca tert, creditorului? La data platii salariului sau indata ce I-a fost ... (vezi toată discuția)