avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Eliberarea unui buletin in timpul molimei de sec. XXI
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Eliberarea unui buletin in timpul molimei de sec. XXI

Buna ziua!
Sper ca sunteti cu totii bine si sper ca ati reusit sa va adaptati acestei nenorocite de izolari.In fine, sunt un pusti care in curand o sa faca 18 ani (evident ca majoratul o sa il fac in casa =-( ) si stiu ca trebuie sa imi schimb buletinul.Nu prea inteleg cum as putea face acest lucru daca relatiile cu publicul de la primarie sunt inchise si cu atat mai putin nu stiu daca pot cere o amanare ( nu de alta, dar aproape ma transform in calugar, iar niciun frizer nu este disponibil).

Prin urmare, ce ar trebui sa fac?

Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:52, 9 Aprilie 2020
Bună ziua,

Valabilitatea cărților de identitate se prelungește pe timpul stării de urgență, nu e nicio problemă că expiră. Nu trebuie să faci nimic.

Unele servicii de evidență funcționează, totuși, cu programare prealabilă. Sună la cel de care aparții, poate ei lucrează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat un moped fara acte valabile MihaiStaicovici MihaiStaicovici Buna ziua! Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta. Astfel, prin iulie 2009 am \"cumparat\" un scuter (second hand) al unei persoane pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Nelamururi neplata/intarziere rate banca laurab87 laurab87 Buna ziua, Sunt din Bucuresti, am 22 de ani, sunt studenta. In perioada 2006-2008 am fost angajata la o firma, am contractat un credit de nevoi personale in ... (vezi toată discuția)
Comedie neagra alina_25 alina_25 Aceasta poveste am aflat-o de la o domana cu care din intamplare am calatorit in autobuz. Doamnei respective i-a fost furat portofelul in plina zi in ... (vezi toată discuția)