avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Statul si CAP proprietari pe imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Statul si CAP proprietari pe imobil

Sunt in situatie urmatoare:pe extrasul de carte funciara apar in afara de mine urmatori proprietari:
-o femeie moarta de mult timp care nu are urmasi
-bunicul meu decedat-are un singur fiu
-statul roman
-CAP

Cum se poate sa scapam de statul roman si de cap precum si de femeia care nu are urmasi? Iar pentru bunic trebuie succesiune in acest caz?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alex1956ww , utilizator 15:26, 9 Aprilie 2020
Stie cineva daca trebuie actiune in instanta sau e suficient la notar. Si in cazul unei actiuni in instanta cam ce costuri estimative ar fi? De asemenea proprietarii ceilalti in extras arata ca sunt din 1985, se poate lua in calcul dreptul de uzucapiciune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 10 ani de la deces ContSters48919 ContSters48919 Cum se procedeaza in cazul in care rudele nu s-au interesat de masa succesorala de mai mutl de 10 ani, unul singur dintre urmasi (nepot de fiu, adica decedatul ... (vezi toată discuția)
Probleme uzucapiunea + mostenire ursu2009 ursu2009 buna ziua am si eu o problema legata de o mostenire in anul 1954 bunica mea a ramas in casa parintilor ei , dupa moartea acestora, s-a facut dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere dreptul de mostenitor ? bogdaniulian bogdaniulian Buna, bunicul si bunica au decedat in urma cu aprox 4 ani. Tatal nostru copilul bunici si bunicului mai are o sora .Tatal nostru a decedat si el , iar noi ... (vezi toată discuția)