avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale linoleum magazin general
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

linoleum magazin general

buna ziua,as dori sa stiu daca se poate pune linoleum intr-un magazin general in loc de gresie,sub ar fi un parchet ca cele de bloc ,vechi.Daca as avea probleme la sanepid,cu directia sanitar-veterinara,etc?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:38, 12 Decembrie 2009
Acest lucru trebuie sa ii intrebati pe cei de la sanepid. Din cate stiu eu este obligatoriu ca in locurile de depozitare alimente sau deschise alimentatiei publice sa fie ciment sau gresie!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize sanepid, mediu, etc. radu_john radu_john cand deschid o II si are care activitate comert cu produse alimentare trebuie sa obtin avize de la MEDIU,SANEPID etc...sau dau o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)