Intre timp am gasit o postare aici pe forum, asemanatoare. Cei de acolo vorbesc de academic singles. Eu sunt pe be2dating si se pare ca adresa si modul de operare ( in care se cere trimiterea prin fax a unei cereri ) este acelasi. Am cautat alte solutii de inchiderea contului dar nu am gasit nimic relevant. Le.am trimis mail si le.am cerut sa imi explice de ce abonamentul a ajuns sa coste 300 lei si raspunsul lor a fost la fel ca si prima data: sa trimit prin fax o cerere... Presupun ca este un robot care raspunde. Astazi ma voi duce la banca sa inchid contul si sa schimb cardul. Sunt curios ce va fi de acum inainte. Multumesc de raspunsuri.
Adrian Dimitriu a scris:
Site-urile cu abonament activeaza automat plata recurenta (ti se cere permisiunea in prealabil, dar alternativa este sa nu-ti faci abonament). Marile ziare (NewYorkTimes, de ex.) procedeaza la fel. Este o procedura pe care bancile o accepta, fiindca functioneaza prin companiile de carduri.
In astfel de situatii, solutia cea mai simpla consta in blocarea cardului si schimbarea cu unul nou.
Banca nu poate invalida intelegerea, fiindca ea este doar executantul, si nu una din parti.
Site-urile de dating sunt destul de dusmanoase: e cumva vorba de Academic Singles? el a mai fost subiectul unor plangeri pe acest forum, acum 6 luni - 1 an
av. Carmen Matei a scris:
Nu inteleg de ce vi se retin automat banii si nu efectuati Dvs. lunar plata.