avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile de recuperare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile de recuperare

Buna seara,angajatorul bugetar obliga angajatii sa stea la dispozitia serviciului chiar daca acestia sunt in zile libere platite(recuperari),ba chiar o parte dintre ei executa atributiuni de serviciu in acest timp.Zilele de recuperare au fost date in conformitate cu prevederile legale.Intrebarea mea este ,ce obligatii are angajatul aflat in zile de recuperare fata de angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 10 Aprilie 2020
Nu exista nicio obligatie .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi cu neplata ecatecrina ecatecrina Firma la care sunt angajata (privat) a decis ca ziua de luni sa nu venim la serviciu, spunand ca nu avem de munca, dar vor ca aceasa zi sa ne-o luam din ... (vezi toată discuția)
Problema cu o societate recuperari creante! CrxBZ CrxBZ Buna seara, am tot cautat prin forum o situatie similara ca a mea dar nu prea am dat de ea. Sa incepem: Sotia(la momentul contractarii creditului nu eram ... (vezi toată discuția)
Zi libera platita Elaa62 Elaa62 Buna ziua . Va rog sa mi spuneti de cite zile libere platite beneficiez pentru a ma prezenta in fata instantei intrun proces penal. Mentionez ca la serviciu ... (vezi toată discuția)