avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont pfa
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont pfa

Daca am un credit de nevoi personale pe persoana fizica si ajung in imposibilitate de plata si chiar executare silita, mi se poate popri contul de PFA?
Cel mai recent răspuns: eu_ms , utilizator 12:49, 10 Aprilie 2020
Da. Este bine să luați legătura cu creditorul și să vă prevalați de dreptul de amânare a plății ratelor, conform ultimelor norme legale în materie.
Nu ma incadrez in noua ordonanta (am niste rate restante)..de asta intrebam...Ma gandeam ca as putea sa imi inchid toate conturile (in afara de cel unde am creditul pt ca nu se poate) si ce ar putea sa-mi faca avand in vedere ca nu am nimic pe numele meu si nici salariu, in afara de veniturile din PFA care acum nici nu mai sunt...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi personale facut ... Alexcodreanu65 Alexcodreanu65 Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi personale facut pentru un prieten si o discoperire ma aflu in imposibilitate de plata din cauza unei chirii ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit steff10 steff10 Buna ziua, Am solicitat un credit de refinantare la o banca. Acestia mi-au cerut contractul de la banca unde am avut creditul initial, cu detaliile legate ... (vezi toată discuția)
Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)