avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

As dori sa va intreb daca pot beneficia de concediu prenatal, in situatia in care angajatorul imi desface contractul de munca sau imi dau demisia, cu 2 luni inainte de data la care as intra in concediu prenatal (sfarsitul lunii mai). Mentionez ca sunt insarcinata in 5 luni si patronul mi-a sugerat sa demisionez in urma unor discutii contradictorii.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:45, 10 Aprilie 2020
Daca demisionati nu o sa puteti obtine aceste venituri.
Este mai bine sa va concedieze dumnealui din motive ce nu tin de dvs., spre exemplu; prin desfiintarea postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? kosty_bancila kosty_bancila Am si eu o intrebare sunt angajat la o firma de paza de un an de zile si pana acum eram 3 angajati in acel loc acum patronul a hotarat sa ramana doar 2 din ... (vezi toată discuția)
Demisie inainte de prenatal marian_coanda marian_coanda Buna seara, Ce sa intampla daca inainte a intra in concediul prenatal imi dau demisia? Mai am dreptul la concediul prenatal-postnatal de 126 de zile si ... (vezi toată discuția)
Concediere, indemnizatie pentru ccc Ramona1982 Ramona1982 o prietena a ramas insarcinata. si-a anun tat seful verbal aceasta stare si drept urmare i-a dat preaviz de 15 zile si desfacerea cim in baza art 65-67 codul ... (vezi toată discuția)