buna ziua numele meu este bogdan florin am 21 de ani si lucrez intro institutie privata casier sunt angajat de aproximativ un an si opt luni am o intrebare cat este legal prevazut sa poti fi trimis in delegatie daca este prevazut eu am fost angajat pentru un post de casier in cadrul sucursalei si am fost trimis de la inceput prin toate agentiile din judet in unele fara ordin de deplasare si de aceea am niste nelamuriri de la cati km in sus se intocmeste acest ordin de deplasare si ce anume trebuie sa asigure angajatorul in afara de diurna cazare am fost chemat din concediu si anul acesta ca si anul trecut si am pierdut 2 zile pe care nu a vrut sa mi le dea nimeni la fel si in acest an mai am 3 zile cu care cred k se va intampla acelasi lucru ce pot sa fac ?este legal ? si mai suntem obligati sa stam peste program fara pauza de masa deoarece aceasta pauza nu este stabilita la o ora anume si am fost instintati k putem sa luam aceasta pauza dar sa nu afecteze programul cu clienti si acestia sunt tot timpul in fata ghiseului :( si in cadrul sucursalei este un program de la 9 la 18 cu o asa zisa pauza de o ora care nu este stabilita la o ora anume ci la libera intelegere cu colegi daca ai timp sa o iei .stam 8 ore pe zi intrun spatiu inchis in agenti si 9 ore in sucursala agentiile fiind prevazute cu casieri de 3,5 pe 2 m fara aerisire doar cu un aparat de aer conditionat care recircula acelasi aer la care se schimba filtrele odata pe an daca sunt fonduri. am discutat si cu un jurist aceste conditii si mia spus ca este posibil sa primeasca amenda doar si tot sa nu se faca nimic.
Miar prinde bine niste sfaturi din partea celor care sau confruntat cu astfel de situatii si a celor care cunosc dreptul munci va multumesc mult .
1. Este vina d-voastra. ca nu ati solicitat ordin de deplasare, diurna, eventual decontarea transportului si a cazarii.
2. Pauza de masa este obligatorie, in conformitate cu dispozitiile codului muncii si ale CCMUNN pentru anii 2007-2010.
3. Nu sunteti obligati sa stati peste program.
4. Securitatea si sanatatea angajatilor cade in sarcina angajatorului, ca obligatii imperative legale, deci este sanctionabil.