sunt angajat al Directiei Generale de Asistenta Social si Protectia Copilului (subordonata Consiliului Judetean Timis) si la inceputul lui septembrie am fost plecat intr-o tabara cu un grup de tineri.
pe langa faptul ca m-au trimis fara sa-mi dea diurna, cand m-am intors, si am facut un referat prin care cer banii (cu ordinul de deplasare atasat) acum imi spun ca nu imi dau banii pentru ca am avut masa si cazarea gratuita (la un grup de 10 al 11-lea, adica eu, are masa si cazare gratuita)
nu cunosc legislatia, dar ma indoiesc ca nu am dreptul la banii astia, chiar si cu masa si cazarea gratuita. nu m-am dus acolo ca am vrut eu, ci pentru ca m-au trimis ca insotitorpentru tineri, si nu am stat 8 ore, ci 24/24 am fost la servici, chiar daca in tabara.
Pentru deplasari in interes de serviciu, mai mari de 12 ore/zi si pentru perioade mai mari, rebuie sa va deconteze: diurna , transportul , cazarea.
Diurna se acorda pentru masa.
Daca v-au asigurat masa, indiferent prin ce mijloace, nu mai aveti dreptul la bani pentru diurna.
Daca transportul si cazarea v-au fost asigurate atunci nu mai beneficiati de decontarea ch. proprii pentru transport si cazare.
Deplasare externa
narcisal
In cazul unei deplasari externe pentru care se asigura transportul, cazarea si masa nu se mai deconteaza si diurna. Adica mie asa mi se pare corect. Diurna as ... (vezi toată discuția)