avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita datorie din 2006
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita datorie din 2006

buna ziua.
am primit de la themis o executare silita pentru un credit luat in 2006. problema este ca am mai avut o executare de la kruk pentru aceasta suma intr-un dosar din 2018
atunci nu am stiut ca pot face contestatie,dreptnurmare nu am facut si instanta a incuviintat executarea.
acum cei de la THEMIS pretind aceeasi suma plus cheltuieli de judecata si imi spun ca vor trece la executarea bunurilor.
pentru creditu facut in 2006,am adresa de la banca din 2018 ca nu mai am nicio datorie fata de ei. probabil ca deja dadusera suma la recuparare la Kruk.
ce ma sfatuiti sa fac.
multumesc anticipat
Puteți să faceți o contestație la executare în termen de 15 zile de la comunicare. Dacă este vorba despre un credit imobiliar, puteți face o notificare pentru darea în plată.
contestatia o pot face singur,sau dor cu un avocat ? cum se procedeaza? multumesc
ste ca am mai avut o executare de la kruk pentru aceasta suma intr-un dosar din 2018

si ce s-a intamplat cu ea ?
nu sunteti obligat sa apelati la avocat, insa e indicat, daca nu va descurcati.
nu s-a intamplat nimic. au facut dosar in instanta,instanta le-a dat incuviintare la executare si atat. eu nu am facut apel,dar nici nu am platit ceva. nici nu ma stiut de dosar. acu am vazut in adresa de la Themis si m-am uitat pe portal la judecatoria Cornetu.
Așa cum v-am sous, puteți să faceți contestație la executare. Dacă este vorba despre un credit imobiliar, aveți posibilitatea să faceți notificare de dare în plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante radudo radudo La data 2 oct 2014 Judecatoria a admis in parte cererea formulata de execut.jud.-cu drept de apel 5 zile ptr creditor.Creditorul CETELEM nu a depus apel,Hot ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare silita gigisindile gigisindile In 2006 și 2007 am luat 2 credite de la Piraeus Bank pe care nu le-am putut plăti. Am fost dat pe mana unui executor judecătoresc. Executorul nu a făcut ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit- asiguratorul nu vrea sa plateasca mari mari Buna seara, Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat: In 2006 sotul meu a contractat un credit de nevoi personale pe 10 ani.A incheiat si o polita ... (vezi toată discuția)