avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare casa de vacanță în situația de urgență
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare casa de vacanță în situația de urgență

Am o casă de vacanță situată la 150 km de domiciliu.Sunt izolat voluntar la domiciliu ca urmare a situației de urgență. și am peste 65 de ani.Pot să merg la casa de vacanță în această perioadă?Dacă DA cum trebuie să procedez? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Liber parinti conform legii 19/2020 Aura1982 Aura1982 Buna ziua, numele meu este Aura, am un copil de 6 ani si in aceasta perioada sunt nevoita sa stau cu copilul acasa in baza legii 19/2020. In urma modificarilor ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire atribuita prin partaj voluntar Lentian Lentian ART. 252 Majorarea impozitului datorat de persoanele fizice ce deţin mai multe clădiri (1) Persoanele fizice care au în proprietate două sau mai multe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire circulatie carantina totala rev3enge rev3enge Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea speta...daca eu sunt plecat din orasul unde am domiciliu la o alta locuinta de-ale familiei , domiciliul in CI ... (vezi toată discuția)