avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Câine foarte galagios
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Câine foarte galagios

Bună seara.suntem terorizați de un ciine de rasa al unui vecin latră și zi și noapte.noaptea nu ne putem odihni inclusiv copilul fiind vecini fata în fata.Le-am spus cu vb frumoasa dar degeaba am mers la politia locala a zis ca o sa ia masuri.nu s-a întâmplat nimic.Ce ne sfătuiți? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:29, 10 Aprilie 2020
Insistati cu plângerile,eventual le formulati si în scris.
Vorbiti și cu militianul de proximitate lăsați paznicii de la politia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Am drepturi in fata vecinului? flori1402 flori1402 Buna ziua ! Problema mea poate parea haioasa sau putin ciudata si poate credeti ca am eu ceva probleme, dar va rog sa va puneti in locul meu . Locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor de catre o vecina any77 any77 Buna seara,am si eu o problema legata de o vecina...Sunt mama unui baietel de 12 ani care este mereu hartuit de o vecina a carui fiu a fost prieten cu fiul ... (vezi toată discuția)