avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Codul muncii - izolarea preventivă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Codul muncii - izolarea preventivă

Sunt bucatar la un cămin batrani administrat de primărie. Care sunt condițiile pentru izolare preventivă??E normal sa lucrez 14 zile cîte 12 ore pe zi??Mentionez ca am 57 ani si am și boli cronice. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 11 Aprilie 2020
1. directorul direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului, pentru serviciile sociale publice din structura direcţiei generale, primarul, pentru serviciile sociale organizate în cadrul/în subordinea autorităţilor administraţiei publice locale şi reprezentantul legal al furnizorului privat stabilesc organizarea turelor pe perioada stării de urgenţă.

2. Durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.m.i. cim ?? denisa2011 denisa2011 Buna ziua Am de facut un cim la un dr pe CMI, cu cate ore au ei dreptul sa lucreze?8 sau 6 ore/zi?cum se face un cim?este cf Codului Muncii sau mai au ceva in ... (vezi toată discuția)
Institutie publica ContSters455690 ContSters455690 Este Caminul Cultural institutie publica in cazul in care nu are personalitate juridica si este organizat ca si compartiment in subordinea consiliului local? (vezi toată discuția)
Majorare 25% in uat pentru compartimentul de servicii sociale RusIleanaClaudia RusIleanaClaudia Conform Legii nr. 293/2015 ART. II (1) Începând cu drepturile aferente lunii decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de ... (vezi toată discuția)