Da, am scris un mesaj ca raspuns la raspunsul vostru (tau, dvs.) care nu mi-a fost publicat probabil din cauza catorva cuvinte interzise. Voi incerca sa nu le mai folosesc dar tot te voi atinge! Cum poti sa spui tu, Company Advising, ca se poate popri suma datorata? Daca eu nu am alte venituri decat din PFA, tu vrei sa-mi spui ca astia ma lasa sa mor de foame, ca imi ia tot ce castig pe PFA? Unde ai auzit tu o asemenea aberatie? Esti firma de consultanta sau ce-oi fi dar habar nu ai de legi! Pai in cazul asta, crezi ca mai are rost sa mai munceasca omul? Daca pierde tot ce castiga? Ia pune-ti tu mintea la contributie! Si daca omul nu mai munceste si nu mai castiga, ei de unde mai recupereaza???? Aloo!!! Reveniti-va mai! Nu mai raspundeti nimic daca nu stiti!
Mesajul vi l-am sters eu pt atac la persoana.
Nu puteti pretinde raspunsuri fara sa dati detalii, nu ati scris ca numai astea sunt veniturile dvs si nici nu ati citit raspunsul de mai sus, ati retinut numai ce ati vrut.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire
AAdriana8
Avem un salariat care are o porpire si ne-a venit o a doua pentru acelasi salariat. Vroiam sa stiu daca cf art 409 C.proc.civ alin b), putem retine din salariu ... (vezi toată discuția)
Ati sters subiect
ciobo222
vi ati dat seama ca baietelul acela ce o sfatuia pe doamna sa spuna ca o gravida e un monstru nu cade bine !!!!!!!!!!!!!!!!!!hiiii hiiii hiii
ce club de ... (vezi toată discuția)