avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj tehnic

Șomaj tehnic
Sunt angajat la 4ore
Am pensie de invaliditate cu gradul 3 ,o pensie de handicap,iiar angajatorul meu pune presiune asupra mea sa intru în șomaj tehnic,am fost in concediu de odihna,iar concediu medical la refuzat ,mă tot amenință că voi fi concediat,ce mă îndrumați să semnez șomajul tehnic ,voi avea un loc de muncă ,sau voi beneficia de plata de 75%
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 11 Aprilie 2020
Nici nu este nevoie de acordul dvs pentru a va trimite in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si somaj tehnic pagutenicoleta@yahoo.com pagutenicoleta@yahoo.com buna ziua. Sunt in concediu medical de pe 26.03 pana pe 08.04, dar ieri ne-au anuntat ca se suspenda toate concediile de odihna si cele medicale si ne pune in ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic Izaura1969 Izaura1969 Sant operată pe coloana sant în medical pana pe data de 16-06-2020.Doresc sa știu dacă după data mai sus menționată pot întra în șomaj tehnic de 75%. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul iii 51971 51971 Buna seara.Astazi am fost la comisia de sector si am inaintat dosarul pentru pensie de invaliditate gradul III. Daca dosarul va fi aprobat care sunt primii ... (vezi toată discuția)