avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operare incetare suspendare de drept
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operare incetare suspendare de drept

Buna ziua, daca un CIM este suspendat intre 1-15 Aprilie, pe data de 15 se opereaza inceterea suspendarii, chiar daca ea este de drept (adica expira la termenul inregistrat)?
Multumesc, anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ice68 , utilizator 18:54, 11 Aprilie 2020
Intr-adevar, data de 15 este data incetarii suspendarii c.i.m.
Multumesc frumos. Dilema era:mai operez in Revisal data incetarii sau nu? Atata vreme cat expira de drept perioada suspendarii, mai este necesara operarea?
Daca ati inregistrat suspendarea in REVISal, atunci se opereaza si incetarea.
am inteles! multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, un salariat are zile libere fara plata in perioada 20.02.2012-16.03.2012, iar cu data de 17.03.2012 i-a incetat CIM. Incetarea CIm ii este ... (vezi toată discuția)
Suspendare si incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, incetarea CIM-ului se opereaza in revisal in ultima zi , sau se poate face si anterior;? daca de exemplu cim-ul inceteaza in 25 octombrie, in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)