avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire somaj !!! Va rog raspuns urgent...!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire somaj !!! Va rog raspuns urgent...!

Buna ziua!
O persoana si-a depus actele de somaj pe 24.11.2009, cu o zi inainte de a se angaja pe perioada nedeterminata. Dupa aproximativ 9 saptamani urmeaza sa se desfiinteze postul. Are carnet de evidenta, ce trebuia semnat pe 08.12.Ce se va intampla in aceasta situatie...isi va pierde somajul? Ce este de facut? Nu a luat niciodata somajul pana in prezent(pe 8.12. trebuia pusa stampila pe carnet dar, nu a facut lucrul acesta) si nu a fost angajat prin cei de la AJOFM.
Va multumim!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Laurentia M, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 12 Decembrie 2009
1. Daca a incasat, in acelasi timp, si indemnizatie de somaj si salariu va trebui sa restituie indemnizatia de somaj.
2. Dar nu inteleg cum s-a intamplat asa ceva. Angajatorul dvs. trebuia sa depuna la AJOFM lista cu locul de munca vacant si, in baza ei, dvs. sa primiti o repartitie la acel angajator.
3. Pentru a nu avea neplaceri mergeti la AJOFM cu carnetul de somer si cu o copie dupa CIM si o sa se rezolve situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare blareanabel blareanabel Buna ziua! Am o prietena care este in somaj,de cateva zile a fost la un interviu pt un loc de munca, angajatorul a trimis-o la AJOFM sa anunte ca si-a gasit ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa somaj rraicu rraicu Buna seara! am si eu o intrebare; am fost disponibilizata incepand cu data de 01.02.2010, prin desfiintarea postului; mi-am depus dsosarul de somaj; la data de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca rona71 rona71 buna ziua, La data de 29.05.2009 am incetat contractul de munca cu firma x. Incepand cu data de 01.06.2009 sunt angajata la firma y , urmand sa incheiem cim ... (vezi toată discuția)