avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Declarația pe propria răspundere!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Declarația pe propria răspundere!

Dacă cineva vine la mine dintr-o localitate depărtată (cca 120 km). Stă la mine pentru un timp. Vrea să meargă în oraș la cumpărături. Ce adresă trebuie trecută pe declarație, cea din buletin sau dresa mea. Știu că declarația trebuie să fie însoțită de buletin. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 18:09, 11 Aprilie 2020
Buna ziua.
Se va completa adresa locuintei in care persoana locuieste, de fapt, indiferent daca este identica sau nu cu cea mentionata in actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate (proprietar decedat, succesiune nedezbatuta) mihaisele mihaisele Buna ziua, Exista vreo posibilitate de pastrare a domiciliului actual pentru noua carte de identitate ( cea veche a expirat acum cateva zile ), in ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau schimbare domiciliu alle4295 alle4295 Buna ziua, Prietenul meu sta in spatiul parintilor mei in al doilea imobil al lor. Domiciliul lui din buletin este intr-un sat din judet. Am dori 1 la mana ... (vezi toată discuția)