avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de naștere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de naștere

Buna ziua!Urmează sa nasc luna aceasta în alt județ ,nu unde am domiciliu. Soțul meu e in străinătate și nu va putea fi prezent în următoarele luni .De la primărie îmi va putea elibera certificatul de naștere al copilului doar cu copia lui de buletin și certificatul de căsătorie?Plus buletinul meu, bineînțeles.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 07:44, 12 Aprilie 2020
Va eliberează Primaria locala unde veți naște cu Buletinul dvs și Certif de Casat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea nasterii si casatoriei din strainatate, in romania claudymaria claudymaria sunt cetatean roman casatorita de 5ani cu un spaniol si avem o fetita de 1 an .cum procedez ptr. a o inregistra in evidenta populatiei in Romania.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere adinamiia adinamiia buna ziua am o intrebare: eu trebuie sa nasc , dar sotul este plecat in alta tara ,se poate elibera certificatul de nastere al copilului in lipsa ... (vezi toată discuția)