avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul meu de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul meu de mostenire

Vă salut cu mult respect, am 25de ani ,părinții mei s-au despărțit în 2010,tatăl meu s-a recăsătorit și a vândut casa actualei sale soții.
În prezent locuiesc cu mama mea ,care între timp și-a construit casă, pe terenul bunicilor mei din partea ei. Mama are contract de vânzare-cumpărare pe numele ei. Ea poate să vândă casa fără acordul meu? Eu am vreun drept ca copil dacă vinde casa? Vă rog din suflet să-mi răspundeți , aștept răspunsul Dvs.
Nu aveți nici un drept la casa mamei. Poate să o vândă când vrea, și sa cheltuie banii cum vrea. Copii nu au nici un drept la bunurile părinților.
ati contribuit cu ceva ca sa aveti vreun drept ?
Stimata doamna,

Mama dumneavoastra dispune de bunurile sale, dupa cum doreste, fiind proprietar exclusiv.

Fiecare proprietar isi poate instraina dreptul de proprietate, in mod liber, neingradit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire din partea bunicilor..am mare nevoie de ajutor! Cretzulyna Cretzulyna Am o mare problema. Mama mea a murit acum aprox. 7ani. Eu sunt inca minora(17ani) si stau in custodia tatalui meu. De la decesul mamei, bunicii din partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune VIORICA ILIESCU VIORICA ILIESCU buna ziua. va rog sa-mi spuneti si mie daca un testamentn mai are valoare daca dupa el, s-a facut un act de vanzare cumparare, pe 3/4 din averea dobandita. ... (vezi toată discuția)
Împărțire teren după divorț Mg20 Mg20 Buna ziua. Părintii mei s-au despartit acum cativa ani. Casa in care am stat este cumparata de parintii tatalui meu, pe numele tatalui meu, in timpul in care ... (vezi toată discuția)