avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Buna ziua,am un caz pe rol in legătura cu permisul care e de profesionist,am renuntat la proces si vreau sa plec din nou la muncă,pot sa plec cu permisul suspendat sau daca se poate face ceva in cazul acesta sa fac vrio dovada cu contractul de munca care atestă că cu permisul îmi câștig pâinea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:25, 12 Aprilie 2020
Daca permisul e suspendat, nu mai puteti conduce decat dupa expirarea termenului de suspendare.
daca sunteti in posesia permisului, ar trebui predat.
Daca plecati cu permisul si conduceti si va opreste politia la volan si va verfifica si dvs figurati cu permisul suspendat, fapta dvs e penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu permisul suspendat? adriano88 adriano88 efectuam o depasire peste linia continua am fost filmat , de catre politisti oprit imediat ,sanctionat cu luarea permisului pe 30 zile dar permisul nu il aveam ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat, eliberarea acestuia CiobanuAlexandru CiobanuAlexandru Buna ziua, La ora actuala am permisul suspendat pt 90 de zile pana in data de 3 iulie, aceasta zii find ultima zi de suspendare si cade in ziua de vineri. Iar ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la volan Parazitu20 Parazitu20 Buna ziua, as dori si eu un sfat sau un ajutor cat sa fiu lamurit in data de 13 mai 2015 am fost oprit de catre echipajul de politie al orasului in care ... (vezi toată discuția)