avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită .Suspendare provizorie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

.Suspendare provizorie executare silita

Buna ziua. Am o intrebare.
Am adjudecat un imobil la licitatie, dupa 20 de zile s-a aprobat suspendarea provizorie a executarii. Ca si adjudecatar mai trebuie sa platesc diferenta de pret in cele 30 de zile de la adjudecare? Executorul mai poate intocmi actul de adjudecare daca este suspendata provizoriu executarea silita ? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
adrian157, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian157 , utilizator 17:10, 16 Aprilie 2020
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! Irina S. Irina S. Daca s-a incheiat in proces verbal de licitatie, prin care se constata ca..creditorul a adjudecat in contul pretului..urmand ca in termen de 30 de zile sa ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)