avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu copil minor

Buna ziua, vreau sa dibortrz de sotul meu pentru ca nu ne mai înțelegem, dar el vrea sa imi ia copilul bebelusul are 8 luni, a zis ca vine cu jandarmeria poliția si protectia copilului sa mil ia tin sa mentionez ca el nu are cada nu are venit are si un ordin de restricție pentru a tine distanta fata de maicas, eu nu am servici si stau la mama,doar ea lucreaza dar o ducem bine copilul e foarte îngrijit...credeti ca mil poate lua daca nu are motiv, nu sunt o mamă denaturata, tin sa spun ca el bea mai mereu are si reclamații pe la poliție făcute de maicasa...adica copilul ar fi mai in pericol cu el decât cu mine...ca rog da imi răspundeți ca sunt disperată
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:08, 13 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va ia nimeni copilul, stati linistita.
Puteti sa cereti divortul si pe calea ordonantei presedintiale, puteti cere ca locuinta copilului sa fie la dvs acolo unde locuiti si pensie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata doamna,

Intr-o proportie covarsitoare, locuinta minorului este stabilita la mama.

Retinand varsta frageda a copilului dvs,relatia de dependenta pe care o are cu dumneavoastra, locuinta minorului va fi stabilita la dvs.

Orice masura luata fata de minor este dispusa in acord cu principiul preeminentei interesului superior al acestuia.

Se va lua in consideratie si adictia legata de alcool, pe care o prezinta sotul dumneavoastra.

Daca promovati divortul, cauza va fi suspendata, pana va fi depasita starea de pandemie.

Masurile legate de locuinta minorului, cat si cele referitoare la plata pensiei de intretinere pot fi dispuse si in regim de urgenta, pe cale de ordonanta presedintiala.

O zi frumoasa,
av.Stoica Ioana.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt simple amenintari pt a va menține într-o stare de teroare,politia,jandarmeria,armata ,nu au competente pt a interveni în problema dvs.Copilul minor mai.ales de o varsta atat de frageda are nevoie de îngrijirile mamei oricum asa cum s-a mai precizat domiciliul minorului o sa fie stabilit la domiciliul dvs.Cand va faceti curaj contactați un av pt a demara procedurile în vederea divorțului.
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț și tutela copil Catalina berbec Catalina berbec Doresc sa divortez având un copil de 1 an . Am domiciliul la soțul ,dacă eu părăsesc domiciliu cu copilul exista posibilitatea sa ii fie încredințat lui ... (vezi toată discuția)
Soacra cu demență si siguranta copiilor Iici Iici Bună ziua . Soacra mea suferă de demență. Locuiește împreună cu noi. În ultima perioadă a devenit agresivă. Soțul meu nu vrea să accepte ... (vezi toată discuția)
Autoritatea părintească Marian Iancu Marian Iancu sunt mamele avantajate la stabilirea domiciliului fetitei de 2 ani? (vezi toată discuția)