avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declarația pe proprie răspundere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declarația pe proprie răspundere

bună ziua dacă eu acum locuiesc în fapt la casa socrilor și vreau să mă deplasez la adresa din buletin ,adică să mă reîntorc acasă,ce punct bifez în declarația pe propria răspundere?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:13, 13 Aprilie 2020
În declarația tip, nu există o astfel de opțiune. Scrieți în chenarul de sus destinația unde vă deplasați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie pe proprie raspundere Both Erzsébet Both Erzsébet Am facut asistenta persoanelor varstnice (parinti) intr-o localitate dintr-un alt judet decat unde am domiciliul. Dacă merg acasa la domiciliu, ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot parasi localitatea de domiciliu pentru... Alexandru0312 Alexandru0312 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Nu imi este clar daca in urmatoarea situatie pot parasi legal localitatea. Socrii mei locuiesc ... (vezi toată discuția)
Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)