avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie OM 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie OM 3

Buna ziua,
Daca sunt actionar la o firma si trebuie sa ma deplasez la sediul firmei,cum trebuie sa procedez ?Mentionez ca am 67 ani.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 07:18, 14 Aprilie 2020
Buna ziua.
Si eu sunt in aceeasi situatie - sunt asociat unic si administrator al firmei mele, fara sa fiu salariat. Trebuie sa ma deplasez de la sediul social (apartamentul meu) la punctul de lucru al firmei. Ce anume formular completez? Completarea adeverintei de salariat pare ca nu e ok, deoarece nu sunt salariat si daca intalnesc un politist zelos se poate ajunge la acuzatia de fals si uz de fals. Deci solutia este declaratia pe propria raspundere?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
raxone, utilizator
Declaratie pe propria raspundere la punctul 1 Interes profesional de la domiciliu la sediul firmei situat la adresa X.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in fisa ssm traseu deplasare lucrator 10188 10188 Buna ziua, Am o dilema legata de completarea traseului de deplasare al salariatului in cazul celor care presteaza lucrari in constructii la mai multi clienti. ... (vezi toată discuția)
Transport angajat in perioada crizei calarasanu calarasanu Buna ziua, Am un angajat care se intoarce de la montaj marfa la domiciliul clientului la ore relativ tarzii, si i s-a stricat masina si maxi taxi la ora ... (vezi toată discuția)
Deplasare 30km saptamana aceasta sambata Flor1an Flor1an Buna, Saptamana aceasta sambata ar trebui sa ma deplasez cu masina pentru 30 de km pentru a-l aduce pe tatal meu acasa. El este la casa de la tara si urma ... (vezi toată discuția)