avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acoperis balcon
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acoperis balcon

Buna ziua! Am depus o documentatie de recompartimentare apartament cu toate solicitarile certificatului de urbanism. La 35 zile de la depunere primesc respingere pentru acoperirea balconului. Mentionez ca apartamentul este la etajul 1 si are 24 ml de balcon din care 12 fara acoperis. Ce pot face in aceasta situatie mai ales ca la depasire termenului de 5 zile de la depunerea documentatiei (termen in care primaria trebuia sa ma notifice cu privire la completarea sau modificarea documentatiei, cf legii 193 din 2019) am executat acoperirea cu panou sandwich si inchiderea cu temopan.
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
gmario, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:16, 13 Aprilie 2020
Daca apreciati solutia autoritatii publice locale netemeinica si nelegala,aveti dreptul legal sa promovati contestatie in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie balcon-terasa Almaris Almaris La un imobil cu 10 ap., un proprietar care sta la mansarda are o garsoniera formata din camera de 17,89 mp, bucatarie 3,46 mp, hol 5,47 mp, grup sanitar 4,63 ... (vezi toată discuția)
Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)
Autorizatie inchidere balcon la nivel de coloana ? AmOIntrebareScurta AmOIntrebareScurta Buna ziua, Am rugamintea de a imi spune daca se poate obtine autorizatie pentru proiect inchidere balcon, doar cu termopan ( la achizitie era deja realizat ... (vezi toată discuția)