avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chirias fara contract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chirias fara contract

Buna,am stat in chirie 4 luni dupa care ma dat afara si acum cere si 150 cica pentru apa si gaz care au fost deja platit fara sa vad o chitanta sau factura..
Bine inteles fara contract care a fost amanat timp de 4 luni...
Si acum ameninta cu politia tot proprietarul...
Ce as putea sa fac?
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
Mihut Andrada, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 15:53, 17 Aprilie 2020
Eu nu as face nimic, chiar ignora si bloca numarul.
Daca continua...i-as face si eu plangere la ANAF pentru posibila evaziune fiscala.
Politia nu are ce sa va faca.
Multumesc frumos pt raspuns

Ionut.ion a scris:

Eu nu as face nimic, chiar ignora si bloca numarul.
Daca continua...i-as face si eu plangere la ANAF pentru posibila evaziune fiscala.
Politia nu are ce sa va faca.

In parte proprietarul are dreptate deoarece in majoritatea asociatiilor de proprietari cotele lunare de intretinere se calculeaza pentru uina sau doua luni in urma
Astfel ca dv dupa ce ati predat spatiul cu destinatia de locuinta au fost calculate cote de intretinere aferente perioadei cat ati locuit efectiv in imobil
legal si moral ar trebui sa achitati c/v cote intretinere aferente intregii perioade cat ati locuit nu pana ati parasit spatiul inchiriat
Mai devreme sau mai tarziu va trebui placati pentru ca e clar ca nu va intelegeti.Dragoste cu sila nu se poate.Va faceti rau unul altuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament nelocuit Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Am un apartament in Bucuresti ,care a fost locuit in timpul studentiei.Acum nu mai locuieste nimeni acolo.Acel apartament este pentru mine a doua proprietate ... (vezi toată discuția)
Chirie - proprietarul nu mi-a returnat garantia gab1m gab1m Salutare, Am o problema cu un proprietar care nu vrea sa-mi returneze garantia pentru o chirie. Am renuntat la chirie inaintea expirarii contractului, ... (vezi toată discuția)
Raspunderea proprietarului cornelia1973 cornelia1973 O societatea comerciala are in proprietate mai multe spatii comerciale situate la parterul blocurilor . Aceste spatii sunt inchiriate catre alte persoane ... (vezi toată discuția)