avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJARE BUNURI COMUNE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJARE BUNURI COMUNE

Impreuna cu partenerul meu am cumparat o casa. Creditul pe care l-am contractat in acest sens este pe numele meu. Acum lucrurile nu mai merg bine si as vrea sa imi recuperez investitia si sa ies din acesta relatie. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 17:55, 12 Decembrie 2009
Stimate utilizator,
in ce sens sa va recuperati investitia?Doriti sa ramaneti cu acel imobil?Este totusi un credit pe numele dvs.
Cred ca ar trebui sa discutati chiar cu partenerul dvs. si sa gasiti o solutie impreuna.Daca acest lucru nu este posibil va veti putea adresa justitiei dar va trebui sa faceti dovada intelegerii pe care ati avut-o. Altfel , in acest moment dvs. sunteti proprietar si aveti un credit. Daca am inteles bine.
Daca sunteti amandoi proprietari si nu ajungeti la o intelegere veti putea solicita partajarea bunului. Va recomand sa discutati cu partenerul.
succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosti proprietari cosmin_edy2008 cosmin_edy2008 am cumparat un apartament pe 26-10-2009, data la care am semnat si contractul de vanzare cumparare. M-am inteles cu fostii proprietari sa-mi elibereze in max. ... (vezi toată discuția)
Partaj suspendat crista26 crista26 Bună seara ..Dacă un proces de partaj se suspenda din cauza reclamantului ce se întâmplă .... (vezi toată discuția)
Succesiune hnelutu hnelutu Buna ziua! As dori citeva informatii.... Ce trebuie sa fac: - suntem 7 frati si ambii parinti sunt decedati de mai mult de un an. - jumatate din casa este ... (vezi toată discuția)