avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie covid

Pe declaratie pe care o completez atunci cand merg la magazin,tb trecut si intervalul orar ,fiindca am auzit ca s-a primit amenda pt lipsa acestuia,desi nu exiata rubrica pe declaratie pt asa ceva.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:43, 14 Aprilie 2020
Treceti si ora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)
Amenajari in apartament savugabriela savugabriela Am inceput renovarea apartamentului cu o luna in urma.Evident ca se mai face galagie cu ciocanul, se mai sparg peretii pt inlocuirea tevilor din baie pt ca a ... (vezi toată discuția)