avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternal...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternal...

Buna ziua, as avea si eu o intrebare in legatura cu problema mea.....eu am stat 2 ani in condediu ptr cresterea copilului, intre timp firma unde lucram a fost vândută, intrebarea mea este.....Cine a cumparat firma ar trebui sa ma reangajeje sau eu raman fara loc de munca? avand in vedere ca firma merge mai departe.

Alte discuții în legătură

Salariul marola elena marola elena Buna ziua. Ma numesc Elena si as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri la intrebari.Sunt in concediu postnatal si as dorii sa ma reintorc la munca inainte sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil (ccc) Mazilu_catalina Mazilu_catalina Buna ziua, as vrea sa știu despre aceasta indemnizație ... Sotul meu ar vrea sa intre in prenatal si nu prea stim cum.. Eu voi naște in mai putin de 6 ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata roxih roxih Lucrez la firma din dec.2007. Sunt insarcinata in 23 de saptamani,iar la 13 sapt. am avut o operatie de serclaj in urma careia nu am mai putut merge la ... (vezi toată discuția)