avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație de creștere a copilului

Buna ziua! Am o intrebare. Sunt insarcinata in 25 saptamani aprox. 6 luni, si lucrez angajata din 30 septembrie, avand putin peste 6 luni de munca in momentul de fata , mentionez si faptul ca scoala am terminat-o in 2019 in luna mai, sustinand de asemenea examenul de bacalaureat la inceputul lunii iulie. Avand deci termenul de nastere la sfarsitul lui iulie, inceput de august , as putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? ÎN CE PERIOADĂ trebuie implinite cele 12 luni lucrate inainte de nastere, pentru a putea beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 15 Aprilie 2020
perioada eligibila pentru CCC ar fi august/septembrie 2018 -iulie/august 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Alexa.ali Alexa.ali Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în aprilie. În anul 2020 am terminat masterul la zi , pe timpul verii am lucrat iulie, august si in ... (vezi toată discuția)
Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copilului Aeerdna4321 Aeerdna4321 Buna seara Dacă am muncit din august 2017 pana in Septembrie 2018 pot beneficiade indemnizație de creștere a copilului ? Precizez ca in Septembrie mi-am ... (vezi toată discuția)